ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΟΡΜΟ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

 

  • Νέα προσθήκη ο μεσοεπιθετικός Λουκοβίτης
  • Προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιώργος Δαύκος
  • Οι προσθήκες επιθετικών σε προτεραιότητα
  • Το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη

 

Είναι εξ ορισμού μια πολύ δύσκολη εποχή για τη Δόξα, αφού ο υποβιβασμός αφενός και η αναστροφή – αποκατάσταση αφετέρου, θέλουν ομοψυχία, συσπείρωση και στόχευση σε έναν οργανισμό ο οποίος βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Η παρουσία του Άγγελου Καλλινικίδη ήταν το ανάχωμα στην απαξίωση, αφού ένας Δραμινός επιχειρηματίας της διασποράς δήλωσε παρών στο κάλεσμα. Έτσι στις 19 Ιουνίου 2024 ο σύλλογος απέκτησε νέο Δ.Σ. το οποίο έχει ως εξής:

Δάντζερας Ιωάννης Πρόεδρος

Σαλπιγκτίδης Παναγιώτης Α’ Αντιπρόεδρος

Μεταβιτσιάδης Θεόδωρος Β΄ Αντιπρόεδρος

Σταϊκίδης Βασίλειος Γεν. Γραμματέας

Ψαρράς Χαρίλαος Ταμίας

Βασιλειάδου Δέσποινα Μέλος

Παγωνάς Δημοσθένης Μέλος

Παυλίδης Αναστάσιος Μέλος

Σούλης Βασίλειος Μέλος

Σπυρίδης Ιωάννης Μέλος

Σταϊκίδου Αναστασία Μέλος

 

Δ. Παπαϊωάννου (ποδοσφαιριστής Δόξας): Έμεινα γιατί είμαι Δόξα

 

Ο αρχηγός Δημήτρης Παπαϊωάννου παρέμεινε στην ομάδα και το μήνυμα που στέλνει μέσω των δηλώσεών του, ακουμπά όλο τον οργανισμό της Δόξας.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ανέφερε στην ιστοσελίδα Sportdrama.gr τα εξής:

«Αυτό που έκανα είναι αυτό που μου επέβαλε η καρδιά μου. Έμεινα στην ομάδα που αγαπάω, έμεινα στην ομάδα της καρδιάς μου. Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλές προτάσεις από ομάδες που με ζήτησαν να παίξω εκεί .Ωστόσο εγώ ένιωθα ότι η θέση μου είναι εδώ σε αυτή την ομάδα, στην ομάδα του τόπου μου, να φοράω τη φανέλα με τον μαυραετό. Αν υπήρχε έστω και η μικρή αμφιβολία μέσα μου όλα έφυγαν μόλις μίλησα με τους ανθρώπους της διοίκησης. Ο τρόπος που με προσέγγισαν, που μου μίλησαν, που μου ανέλυσαν το πλάνο της ομάδας ήταν αυτός που με έκανε να πάρω τη σωστή απόφαση. Με τον κόσμο μας δίπλα πιστεύω ότι θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

 

Νέα προσθήκη στο προπονητικό επιτελείο ο Γιώργος Δαύκος

 

Έχει γράψει τη δική του ιστορία ως τερματοφύλακας ο Γιώργος Δαύκος (Δόξα – ΠΑΟ – Παναχαϊκή), κουβαλά μεγάλη εμπειρία από την Ακαδημία των Μαυραετών και μεταπηδά στην α’ ομάδα ως συνεργάτης του Γιώργου Λάλα.

 

Προτεραιότητα η ενίσχυση στη δύναμη πυρός

 

Η απόκτηση του μεσοεπιθετικού Λουκοβίτη είναι μια αξιόλογη προσθήκη, όμως η παραπέρα ενίσχυση στον επιθετικό τομέα κρίνεται ως άμεση προτεραιότητα.