Η φετινή πανδημική αγωνιστική χρονιά 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Super League 2 καταγράφηκε με ιδιαιτερότητες με κυριότερη την απουσία φιλάθλων. Ο κορωνοϊός από τη μια και το αντίβαρο της ανταγωνιστικότητας των 12 ομάδων είναι η αποτίμηση.

Για την ΠΑΕ Δόξα οι ιδιαιτερότητες «ακούμπησαν» την ίδια την υπόσταση, αφού η απουσία ικανού διοικητικού σχήματος στην ΠΑΕ έφερε στη λειτουργία ως έσχατη λύση εθελοντές φιλάθλους.

Έτσι η απουσία επενδυτή και πόρων, καλύφθηκε από την στήριξη με την παρέμβαση του κράτους για είσπραξη-απόδοση ποσοστού από το στοίχημα και τη φορολόγηση των κερδών.

Αυτά έγιναν, καταγράφηκαν, όμως ο χρόνος «τρέχει» και οι ερωτήσεις ζητούν απαντήσεις και εδώ το ερώτημα για τους Μαυραετούς είναι μονοδιάστατο: Πού πάμε και με ποιους;

Η αποχή επιχειρηματικής πρότασης προερχόμενης εκ Δράμας είναι το δεδομένο και πάμε στο ζητούμενο που είναι η συγκρότηση μιας Διοίκησης στα επίπεδα της Super League 2 και ο εθελοντισμός που «έπαιξε» φέτος θα είναι τραγωδία να επαναληφθεί.

Τα έσοδα από στοίχημα και τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι μια βάση για τις ΠΑΕ της Super League 2, η κάλυψη του 50% των γηπέδων για τη νέα σαιζόν είναι το plus για αύξηση εσόδων για μια Δόξα με όραμα, πρόταση και προοπτική.

Ο Μάης φεύγει και ο διοικητικός προγραμματισμός επείγει για τον εφαπτόμενο αγωνιστικό προγραμματισμό. Η παραμονή στη Super League 2 ήταν ο εφέτης που έδωσε το σύνθημα. Άμεσα ικανή Διοίκηση στην ΠΑΕ… χθες.