Ν.Ε. ΔΡΑΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

 

Σε πρόσφατη διευρυμένη σύσκεψη της Ν.Ε. Δράμας του Κινήματος καταγράφηκαν ήδη οκτώ (8) υποψηφιότητες και προτάσεις για την κατάρτιση ενός Ισχυρού, Πολυσυλλεκτικού και Προοδευτικού Ψηφοδελτίου.

Ενός Ψηφοδελτίου που ικανοποιεί τους όρους και προϋποθέσεις που είχε θέσει η Επιτροπή για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων και εμπεριέχει το τρίπτυχο «Ενότητα – Διεύρυνση – Ανανέωση».

Ενός Ψηφοδελτίου που θα περιλαμβάνει υποψηφίους άνδρες και γυναίκες, παλιότερα στελέχη αλλά και εκπροσώπους της νέας γενιάς, υποψηφίους από όλο το φάσμα του Προοδευτικού Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, της κοινωνικής διαστρωμάτωσης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι τώρα ξεκινούν οι σχετικές διαδικασίες. Πως πρόκειται απλά για την πρώτη καταγραφή ενδιαφερομένων. Πως το επόμενο διάστημα θα ανοίξει η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα για την καταγραφή ενδιαφερομένων και την υποβολή σχετικών αιτήσεων υποψηφίων.

Μπορούμε λοιπόν να είμαστε απόλυτα σίγουροι πως και στη Δράμα το Κίνημα Αλλαγής θα αποτελέσει την έκπληξη των επερχόμενων Βουλευτικών Εκλογών.

Όχι μόνο για το αξιόμαχο ψηφοδέλτιο, ψηφοδέλτιο ενότητας και νίκης που θα παρουσιάσει, αλλά και για το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα καταγράψει την ημέρα των εκλογών.

 

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Δράμας