Ν.Ε. ΔΡΑΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

Σε ανακοίνωση της Ν.Ε. Δράμας του Κινήματος Αλλαγής αναφέρονται τα εξής:

«Καθημερινά πλέον ολοένα και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μεγάλο κεκτημένο της νέας μεταπολίτευσης στη χώρα μας για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου.

Προχωράμε μπροστά ενωμένοι στηριζόμενοι στη δύναμη των δημοκρατικών πολιτών.

Στόχος μας είναι η Πολιτική Αλλαγή.

Οι Βουλευτές και τα στελέχη του Κινήματος ξεκίνησαν τις προηγούμενες μέρες περιοδεία – εξόρμηση από τη Βόρεια Ελλάδα και πολλές πόλεις της Μακεδονίας μας. Η Φώφη Γεννηματά εξέπεμψε μηνύματα ελπίδας για τους πολίτες και τη χώρα στη μεγάλη συγκέντρωση – ομιλία της την Τετάρτη 18/07/2018 από την πόλη των Σερρών.

Ξεκινάμε την πορεία προς τις Εθνικές Εκλογές με συντεταγμένη πανελλαδική κινητοποίηση για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων που θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για αυτή την Πολιτική Αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη η πατρίδα μας».

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «σε συνέχεια σχετικής απόφασης της 1ης Συνεδρίασης της Επιτροπής του Κινήματός μας για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων», θα πραγματοποιούνταν η 2η διευρυμένη συνεδρίαση της Ν.Ε. Δράμας, την Δευτέρα 23 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο «Εμπορικό».

«Αντικείμενο και στόχο της συνεδρίασης αποτελεί η κατάρτιση Ισχυρού, Πολυσυλλεκτικού και Προοδευτικού Ψηφοδελτίου.

Ικανού να συσπειρώσει τους Πολίτες και να προσδώσει στο ψηφοδέλτιο κύρος, αξιοπιστία, δυναμική και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Στη συνεδρίαση μεταξύ άλλων θα καταγραφούν διαθεσιμότητες και προτάσεις για υποψηφίους που πληρούν τα προαναφερόμενα κριτήρια.

Θα συζητηθούν υποψηφιότητες που διαθέτουν τις προϋποθέσεις και δυνατότητες να προσδώσουν στο Κίνημα Αλλαγής και στον τόπο μας προστιθέμενη αξία με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο Δράμας στις επόμενες Βουλευτικές Εκλογές», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.