Τελετή αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά (2022-2023) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022 στο ΚΔΑΠΜΕΑ Δήμου Δράμας «Το Χαμόγελό μας» του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας, στον αύλειο χώρο των εγκαταστάσεών του, παρουσία των ωφελούμενων παιδιών, των γονέων και κηδεμόνων τους, καθώς και των υπαλλήλων της δομής. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας κ. Λευτέρης Καλλινικίδης, ο επικεφαλής της παράταξης «πόλη+ζωή» και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κυριάκος Χαρακίδης και η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου κ. Χρύσα Σιδερά.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Μαμσάκος εξέφρασε την ελπίδα επιστροφής στην κανονικότητα, μετά από δύο χρόνια και έκανε λόγο για εξαιρετικό προσωπικό στο ΚΔΑΠΜΕΑ. Παράλληλα, ευχήθηκε σε όλους υγεία και μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Εργασία… συν» ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Καλλινικίδης σημείωσε: «Το ΚΔΑΠΜΕΑ του Δήμου Δράμας “Το Χαμόγελό μας” είναι ένα πρότυπα ΚΔΑΠΜΕΑ. Πρότυπο προς μίμηση. Είναι στολίδι για τον Δήμο Δράμας. Είναι το μοναδικό που έχουμε στον Δήμο της Δράμας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πολύ υψηλή και εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω, με την ευκαιρία, όλους τους γονείς και τους κηδεμόνες που εμπιστεύονται τα παιδιά σε αυτό το εξαιρετικό προσωπικό.

Όλοι μαζί, διοίκηση και αντιπολίτευση, είμαστε υποχρεωμένοι να προφυλάξουμε με κάθε τρόπο τη λειτουργία του ΚΔΑΠΜΕΑ. Με την ευκαιρία του αγιασμού να ευχηθούμε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους».