ΣΑΒΒΑΤΟ 31-7-2021 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.30 – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Πρώτα βήματα: ταινίες μικρού μήκους βραβευμένων Ελλήνων σκηνοθετών που ξεκίνησαν από τη Δράμα

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ 23΄, 2010

Ο Μάριος, γιορτάζοντας τα πεντηκοστά τρίτα του γενέθλια μοιάζει να έχει ότι ονειρεύτηκε. Η επιτυχία του όμως προκαλεί ένα κοράκι. Μια κουτσουλιά που πέφτει από τον ουρανό τον οδηγεί στο να γκρεμίσει όσα έφτιαχνε μια ζωή. Στο τέλος του διημέρου τα πράγματα θα επανέλθουν στη θέση τους, αλλά λίγο διαφορετικά.

13 ½ – ΧΑΡΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ 21΄, 2010

Η Αφροδίτη είναι 13 ετών. Οι φίλοι της την φωνάζουν Τεν Τεν. Η Αφροδίτη είναι ερωτευμένη με τον Λου. Η Αφροδίτη θέλει να μεγαλώσει

Ο ΦΡΕΝΤΥ, Ο ΛΕΝΙΝ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ – ΡΗΝΙΩ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ 20΄, 2011

Η μικρή τρώει σερενάτα, ο μπαμπάς της φεύγει σε ταξίδι για δουλειές, η μαμά κάνει περμανάντ, η αδερφή της κλείνεται με τις ώρες στο μπάνιο, ο Λένιν παραμονεύει πάνω στο άδειο γραφείο του μπαμπά και στο βίντεο του Ντίνου παίζει συνέχεια ο Φρέντυ.

ΠΥΡΕΤΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ 10, 2009

Οι κωμικοτραγικές περιπέτειες ενός νεαρού άνδρα που έκανε το λάθος ένα βράδυ να βγεί από το σπίτι του για να αγοράσει ένα κουτί ασπιρίνες, πρόχειρα ντυμένος και ξεχνώντας να πάρει μαζί του χρήματα.

Η ΚΟΥΠΑ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ 8΄ 2006

Η ιστορία μιας κούπας ή ενός ανθρώπου;

Η ιστορία μιας μέρας ή μιας ζωής;

…..Πάντα αργείς.

ΠΡΟΒΑ ΠΑΛΤΟΥ – ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 22΄ 2006

Ο Ιορδάνης, ένας παλιός ράφτης, κάθεται χωρίς δουλειά στο παρατημένο ραφείο του αναπολώντας τις παλιές εποχές. Η ξαφνική εμφάνιση της Μαρίας, που θέλει να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τον ίδιο, φωτίζει τη μουντή ζωή του. Όλα αποκτούν ένα καινούργιο νόημα ξανά. Σαν σκονισμένη κούκλα που ζωντάνεψε αρχίζει να παίζει άψογα τον μοναδικό ρόλο που ερμήνευσε στην ζωή του, αυτόν του ράφτη. Γρήγορα μεταξύ τους αναπτύσσεται μια βαθιά ανθρώπινη σχέση. Όμως τα γυρίσματα τελειώνουν και ο χωρισμός τους είναι αναπόφευκτος.

ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ – ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ 19’, 2009

O Αντώνης πρέπει να γυρίσει γρήγορα σπίτι του. H Ευτυχία είναι κολλημένη στην κίνηση. Μια ιστορία για μια σχέση αλληλοεξάρτησης. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.