Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, ο Αλκιβιάδης Παπαδημητρίου, στέλεχος του Επιμελητηρίου Δράμας, δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή μαζί μας μετά από πολύχρονη και διαρκή μάχη με την υγεία του.

Ο αγαπητός σε όλους μας Αλκιβιάδης Παπαδημητρίου, συνεργαζόταν με το Επιμελητήριο Δράμας από το 1991 και εργάσθηκε από την θέση του ειδικού επιστημονικού συνεργάτη για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και δίκτυα. Σπούδασε Οικονομικά στις ΗΠΑ, εργάσθηκε ως expert στην E.E. καθώς και σε χώρες των Βαλκανίων, αποκτώντας όλες εκείνες τις εμπειρίες που τις μετέδωσε στο Επιμελητήριο Δράμας. Ο αυστηρός επαγγελματισμός του, η συνέπεια, η γνώση, η μεθοδικότητα, η οργανωτική του ικανότητα, η συνεργασία, αποτελούσαν λίγα από τα πολλά ιδανικά χαρακτηριστικά του. Ήταν από τους ανθρώπους που στήριξαν όσο κανείς άλλος τις διοικήσεις του Επιμελητηρίου στην Ευρωπαϊκή τους πορεία αλλά και τις επιχειρήσεις μέλη που απευθύνθηκαν με αιτήματα τους στον φορέα. Ήταν βασικός συντελεστής στην δημιουργία της Ευρωπεριοχής Nestos Mesta το 1992.

Ο Πρόεδρος Στέφανος Γεωργιάδης, η Διοικητική Επιτροπή, το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό του Επιμελητηρίου Δράμας, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του αγαπητού μας Αλκή, καθώς επίσης και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

 

Στέφανος Γεωργιάδης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας