Σε ανάρτηση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας για τη σημερινή έναρξη των εμβολιασμών, με τίτλο «Το εμβολιαστικό ταξίδι προς την “ελευθερία” ξεκίνησε και στη Δράμα», αναφέρονται τα εξής:

Χαρά, συγκίνηση και αισιοδοξία σήμερα με την έναρξη του εμβολιασμού στο νοσοκομείο ΔΡΑΜΑΣ στα εμβολιαστικά κέντρα που ετοιμάσαμε.

Μια διαδικασία σύντομη, ανώδυνη, ασφαλής.

Από κοινού η Διοικήτρια, ο Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας, η Δ/ντρια των κλινικών covid-19 και παθολογικής, η Δ/νουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, η Δ/ντρια Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας, Δ/ντές και Προϊστάμενοι Κλινικών και Τμημάτων, ο Ιατρός Εργασίας, Ιατροί, Νοσηλευτές, Παραϊατρικό και Λοιπό Προσωπικό του νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας του νομού και του ΕΚΑΒ, συντεταγμένα και σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό και ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών.

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στο Υπουργείο Υγείας, την 4η ΥΠΕ για τον συντονισμό και τη στήριξη, στο ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ, την Ελληνική Αστυνομία για την ασφαλή συνοδεία στη μεταφορά των εμβολίων και φυσικά στο σύνολο του προσωπικού για την άριστη οργάνωση, την εξαιρετική συνεργασία και την δέουσα προσοχή!

Ξεκίνησε η αρχή του τέλους, του φονικού ιού covid -19 και για την Δράμα που εδώ και πολύ καιρό παλεύει με τη νόσο.

Σήμερα είναι μια ημέρα που μας δίνει ένα ισχυρό όπλο στην καθημερινή μας μάχη.

Όμως, όπως εύστοχα ανέφερε και ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ, η σημερινή ημέρα είναι η αρχή του τέλους και όχι το τέλος της διαδρομής. Μιας διαδρομής που απαιτεί υπομονή, επιμονή και προσοχή σε κάθε επόμενο βήμα.

Προχωράμε!