Θρίλερ με το βρέφος που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε σακ βουαγιάζ την Τετάρτη στο Χαλάνδρι.

Το κοριτσάκι, ηλικίας περίπου δύο μηνών εντοπίστηκε από αστυνομικό της φρουράς πολιτικού προσώπου, που διαμένει στην περιοχή. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε σε παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας.

Ο αστυνομικός είδε έναν σάκο που ήταν μισάνοιχτος. Πλησίασε για να δει τι περιέχει και τότε διαπίστωσε πως μέσα ήταν ένα βρέφος το οποίο κοιμόταν. Προφανώς όποιος εγκατέλειψε το μωράκι, είχε αφήσει το φερμουάρ μισάνοιχτο για να αναπνέει.

Ο άνδρας ειδοποίησε την Άμεση δράση και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο, φροντίζοντας ώστε το μωράκι να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.  Το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, μέσα στον σάκο υπήρχε και ένα καρτελάκι που έγραφε “Με λένε Βασιλική”.  Οι αστυνομικοί “ξεσκονίζουν” από την πρώτη στιγμή τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν στη διάθεσή τους βίντεο που δείχνει ότι το σακ βουαγιάζ άφησε στο σημείο μια γυναίκα η οποία φορούσε κουκούλα και μάσκα. Ωστόσο, δεν φαίνεται το πρόσωπό της.

 

Πηγή: enikos.gr