Πατέρας – αρνητής στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της διευθύντριας του σχολείου του γιου του αξιώνοντας το ποσό των… 2.700.000 ευρώ με αφορμή τα μέτρα για τον κορονοϊό όπως οι μάσκες και τα self test που είναι απαραίτητα στα σχολεία.

«Ήρθα να αφήσω ένα διαβιβαστικό και να ενημερώσω τη διευθύντρια του σχολείου. Θα αφήσω τη σύμβασή μας, θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και θα ενημερώσω τη διευθύντρια, η οποία έπρεπε να έχει ήδη ενημερωθεί από τη Νίκη Κεραμέως, καθώς έχει υπογράψει και έχει αποδεχτεί τους όρους της σύμβασής μας. Την αποδέχτηκε σιωπηρά μετά από 60 μέρες και η αποδοχή έχει τρεις φορές μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι έχει να υπογράψει κάποιος πάνω σε ένα χαρτί», ανέφερε ο πατέρας του παιδιού, Ιωάννης Σαρηγιαννίδης.

«Θα γνωστοποιήσω μήνυση ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια»

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο Ιωάννης Σαρηγιαννίδης, θα υποβάλει μήνυση κατά της διευθύντριας και θα αξιώσει το ποσό των 2.700.000 ευρώ. «Θα μπω μέσα θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω πρόστιμο ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό  αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας».

Ο ίδιος τόνισε ότι «παραπονέθηκε το παιδί ότι δεν ήθελε να φορέσει τη μάσκα στο σχολείο και εγώ το υποστήριξα». Χαρακτήρισε «υποτιθέμενη» την πανδημία και όπως είπε» είναι κάτι το οποίο δεν με έχει πείσει ότι θα σκοτώσει το παιδί μου».

Τι απαντά η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Θέρμης, Γκορλίτσα Ναταλία, διέψευσε τον πατέρα αρνητή για την παρουσία του παιδιού του στην αίθουσα, καθώς όπως τόνισε «απομακρύνθηκε από τους συμμαθητές του σε απομονωμένο χώρο». Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο μαθητής ήρθε σε δύσκολη θέση και τόνισε ότι «ως σύλλογος στηρίζουμε τους εκπαιδευτικούς». Κλείνοντας, πρόσθεσε πως επικοινώνησε με τη διευθύντρια.

«Η διευθύντρια μας είπε ότι ο μαθητής ήρθε κανονικά με σελφ τεστ και μάσκα και χθες δημιουργήθηκε μια κατάσταση που αν είχε πρόβλημα ο πατέρας του θα έπρεπε να την εκφράσει από την αρχή της σχολικής χρονιάς».

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1:

Πηγές: ThestodayANT1 , Documentonews.gr