Φωτογραφία αρχείου

Είχε ανέβει και στην ταράτσα της πολυκατοικίας του πυροβολώντας στον αέρα

Νεκρό εντόπισαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έναν 81χρονο άνδρα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης που φέρεται να πυρπόλησε το διαμέρισμά του και να βγήκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και να πυροβολεί με καραμπίνα.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία, 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα έσπευσαν σε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Σταυρούπολη, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ηλιούπολης, όπου εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του τον ηλικιωμένο άνδρα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 81χρονος έβαλε για άγνωστο λόγο φωτιά στο δώμα όπου διέμενε και ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου, πυροβολώντας στον αέρα με την καραμπίνα που είχε στα χέρια του.

Κατά πληροφορίες ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει, αλλά αργότερα φέρεται να υπέκυψε στα εγκαύματά του, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Όπως αναφέρει τοπικό μέσο ενημέρωσης (Thestival.gr), ο 81χρονος ήταν συγγραφέας που είχε προσφάτως υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και είχε σκοπό να αυτοκτονήσει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Thestival.gr , kathimerini.gr