ΔΡΑΜΑ 1986 SWIMMING

 

 

  • «Ακόμη τρία μετάλλια και νέες επιτυχίες»

 

Για μια ακόμη φορά το τμήμα Κολύμβησης του Δράμα 1986 πιστοποίησε την ανοδική του πορεία και μάλιστα σε διεθνείς αγώνες κατακτώντας τρία μετάλλια και με όλους τους αθλητές-τριες να πετυχαίνουν μεγάλες βελτιώσεις χρόνων παρόλο που η δουλειά που γίνεται στον σύλλογο έχει βασικό στόχο την άθληση μέσα σε αυστηρά παιδαγωγικά πλαίσια με σεβασμό και αγάπη στο παιδί.

Οι αγώνες με την επωνυμία Philippia international Swim Meeting of Youth Ages διήρκησαν δύο μέρες στην Καβάλα και οι κολυμβητές μας για ακόμη μια φορά πιστοποίησαν το ταλέντο τους αλλά και την σοβαρή δουλειά που κάνουν με τους προπονητές τους Μιχάλη Τσιαφτάρη και Σάββα Παπαδόπουλο. Την αποστολή συνόδεψε η έφορος Βίκυ Δάλλα. Συγκεκριμένα τα μετάλλια κατέκτησαν οι: Μένξης Νεκτάριος 200 πρόσθιο αγόρια 12 ετών 4:11:10 χάλκινο μετάλλιο, Τουμπαλίδης Κωνσταντίνος 200 ύπτιο αγόρια 12 ετών με χρόνο 3:16:21 χάλκινο μετάλλιο, Βούγκα Ιλάειρα 200 πρόσθιο κορίτσια 11 ετών με χρόνο 3:50:17 χάλκινο μετάλλιο.

Η προσπάθεια αθλητών-τριών, στελεχών και προπονητών του συλλόγου θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο.

Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή για το ήθος που επέδειξαν και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν.

 

Το Γραφείο Τύπου.