ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ

Ένα μήνυμα σε όλους όσους αγωνίζονται και δεν τα καταφέρνουν, μοιράστηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, με αφορμή την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, στο Μπουένος Άιρες, όπου παρίσταται ως Αθλήτρια – Πρότυπο.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της η Άννα Κορακάκη έγραψε:

«Μία μικρή ιστορία που νομίζω αξίζει να μοιραστώ…

Στα 18 μου, το 2014, στους Ολυμπιακούς Νέων του Νανζίνγκ βγαίνω 4η, χάνοντας το βάθρο για λίγο κι η απογοήτευση είναι τεράστια. Θυμάμαι να λέω στον εαυτό μου: “Αφού δεν τα κατάφερα εδώ, σιγά μην κάνω κάτι στους… μεγάλους Ολυμπιακούς σε δύο χρόνια από τώρα. Με τίποτα”.

Δύο χρόνια μετά, γίνομαι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια στην ιστορία που κατακτά 2 μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

Και στους αμέσως επόμενους Ολυμπιακούς Νέων, Αθλήτρια-Πρότυπο για τους νέους αθλητές που συμμετέχουν στο Μπουένος Άιρες 2018. Έτοιμη και ενθουσιασμένη για το μακρύ ταξίδι & τη μεγάλη αυτή ευκαιρία να εμψυχώσω, να στηρίξω και να μοιραστώ γνώσεις κι εμπειρίες με τους μελλοντικούς αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού! Προς όλους τους αθλητές και ειδικά της ελληνικής ομάδας, το μήνυμα είναι να χαρείτε αυτή την εμπειρία, ό,τι κι αν συμβεί! Μη σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε με πείσμα τα όνειρά σας. Ποτέ».