Σημερινό (Κυριακή 4 Απριλίου) δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” περιλαμβάνει τον πρώην Υφυπουργό και πρώην Βουλευτή του Ν. Δράμας, με το Πα.Σο.Κ., κ. Χρήστο Αηδόνη ανάμεσα στα πρόσωπα για τα οποία φέρεται ότι υπάρχει επιθυμία συνεργασίας από πλευράς του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και των “προεδρικών” του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Το κείμενο υπογράφεται από τον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Μακρυγιάννη και το δισέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας περιλαμβάνει και φωτογραφία του κ. Αηδόνη στο βήμα του Κοινοβουλίου.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά σε μια σειρά στελεχών που είναι σε “περίεργη” σχέση με την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ή πολλά άλλα τα οποία εδώ και καιρό έχουν διαρρήξει τις σχέσεις τους με τη Χαριλάου Τρικούπη και είναι στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου και για την ακρίβεια κυρίως των προεδρικών.

Πέρα από τον κ. Χρήστο Αηδόνη, στο ρεπορτάζ αναφέρονται και οι κ.κ. Δημήτρης Ρέππας, Μιχάλης Καρχιμάκης, Νίκος Χριστοδουλάκης, Γιώργος Πεταλωτής, Μαρία Θεοχάρη, Ηλίας Θεοδωρίδης, Σταύρος Αρναουτάκης, Γιώργος Σωτηρέλης και Πέτρος Ευθυμίου.