ΕΝΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΔΕΥΣΕΙ ΣΕ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ MASTER CHEF (ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ) ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟ DEAL ΜΕ ΞΕΝΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ FUND ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ

 

  • Πάμε σε 18 ομάδες στη Super League 1 – Κανείς υποβιβασμός από Super League 1 και με 4 ανόδους από Super League 2 (ΠΑΣ – Απόλλων Σμύρνης – Χανιά – Λεβαδειακός)
  • Σε 2 ομίλους η Super League 2 με Βορρά και Νότο
  • Δικηγορικό γραφείο της Δράμας κατ’ εντολή ξένων επενδυτών «φωτογράφισε» από νομικής πλευράς τα δεδομένα της ΠΑΕ Δόξα
  • Σε αναμονή φίλαθλοι και παίκτες για την οριακή φύση στα διοικητικά της ΠΑΕ

 

Προγραμματισμός είναι η λέξη που αρμόζει ως έλλειψη σε όλο το φάσμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάθε καλοκαίρι νέα δεδομένα, νέες πιέσεις, νέες κατηγορίες και ξανά μπρος – πίσω. Χρονίζουσα και πάσχουσα η διάγνωση και η κατάσταση. Έτσι και τώρα στο τέλος του Ιουλίου του 2020 οδεύουμε προς νέα αναδιοργάνωση των κατηγοριών. Κυβέρνηση – ΕΠΟ – Λίγκες και οι γύρω – γύρω τελούν σε πλήρη δράση πάντα αναλογικά και παρεμβατικά σύμφωνα με τις αρμοδιότητες, θεσμικές και μη.

Πάμε σε λύση «πακέτο», 18 ομάδες στη Super League 1 και κανείς υποβιβασμός, με 4 (!!!) ανόδους από Super League 2 και «σπάσιμο» με «μπόλιασμα» της Super League 2 με Βορρά – Νότο.

Οσονούπω θα έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις της νέας αναδιάρθρωσης. Κάθε καλοκαίρι νέα δεδομένα, νέες υποσχέσεις, νέες ελπίδες, έως ότου όλα να ανακληθούν στην πράξη κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων. Πάσχει από προγραμματισμό – αξιοπιστία όλος ο χώρος.

 

ΠΑΕ Δόξα: Προς λύση;

 

Ξένο επενδυτικό Fund είναι προ των πυλών στην ΠΑΕ Δόξα, αφού ήδη η στήλη μας έχει την αξιόπιστη πληροφορία ότι δικηγορικό γραφείο της Δράμας κατ’ εντολή συνέταξε την πλήρη «ακτινογραφία» από νομικής πλευράς της ΠΑΕ η οποία απεστάλη στην εταιρεία και ήδη έχει αξιολογηθεί με στελέχη της ΠΑΕ να μας λένε «είμαστε πολύ κοντά».

Τα στοιχεία, το προφίλ και όλα τα δεδομένα θα αποκαλυφθούν με την επισήμανση και τη δημόσια τοποθέτηση των ιθυνόντων της εταιρείας.