Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΔΡΑΜΑ, ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΜΠΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!

 

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο η Ονειρούπολη, πιο λαμπερή, πιο φωτεινή και με τα περισσότερα χρώματα από κάθε άλλη φορά, αποτέλεσε τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό για χιλιάδες κόσμου από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό. Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, η Δράμα, κατακλύστηκε από εκατοντάδες λεωφορεία και Ι.Χ. και προσέφερε ανεπανάληπτες εμπειρίες χαράς, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της. Η επισκεψιμότητα στη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας ήταν τεράστια, αγγίζοντας επίπεδα ρεκόρ, και όλοι οι φίλοι της παραμυθένιας Ονειρούπολης είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά το αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων! Με πολλές και ποικίλες δωρεάν δράσεις, με πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, με φανταστικά παιχνίδια, με μια πανέμορφη χριστουγεννιάτικη αγορά, με ατελείωτο κέφι, με τραγούδι και με χορό, η… ονειρεμένη Ονειρούπολη αποζημίωσε και με το παραπάνω τον κάθε επισκέπτη, ο οποίος βίωσε ανεπανάληπτες εμπειρίες στην πιο γλυκιά χριστουγεννιάτικη εκδήλωση!

Το φανταστικό αυτό Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς το πολυπληθές κοινό είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει, να χορέψει έντονα και να τραγουδήσει δυνατά, με τα τραγούδια της Ρένας Μόρφη, της τραγουδίστριας των Imam Baildi, γνωστής και ως Σούλη Ανατολή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, σαγήνευσε τους χιλιάδες επισκέπτες με αγαπημένα ακούσματα, με καινούργια τραγούδια, αλλά και με διασκευές και με μουσικά παντρέματα και η ατμόσφαιρα σε μια ακόμη μεγάλη συναυλία στην Ονειρούπολη ήταν μοναδική!