ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

Την Τετάρτη 2 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης των διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – Δομή δια Βίου Μάθησης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την περίοδο 2017-2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων Περιφερειακής Ενότητας Δράμας στο Διοικητήριο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε ταυτόχρονη τηλεοπτική ζωντανή σύνδεση των έξι πόλεων στις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι διαλέξεις (Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα)

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό η κ. Κοσμίδου, Εκτελεστική Γραμματέας ΠΑΜΘ, ο κ. Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, ο Πρυτανεύων του ΔΠΘ κ. Τουλουπίδης, ο Πρύτανης του ΤΕΙ ΑΜΘ κ. Μπαντέκας καθώς επίσης και οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες, κ. Μαρκόπουλος από Καβάλα, κ. Ζαγναφέρης από Ξάνθη, κ. Τσαλικίδης από Κομοτηνή καθώς και η κ. Μοσχοφίδου, Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΑΜΘ, ως εκπροσώπος της Ορεστιάδας.

Τη Δράμα εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών ΠΑΜΘ κ. Χρήστος Λιθηρόπουλος, ο οποίος κατά το χαιρετισμό του συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες στην Ακαδημία ενώ αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στη σημαντική εθελοντική προσφορά των καθηγητών και των υπαλλήλων της Περιφέρειας ως προς την υλοποίηση και τη διεξαγωγή των διαλέξεων. Ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους και τόνισε μεταξύ άλλων: «Η σημερινή εκδήλωση είναι μια επιβράβευση όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΔΠΘ και του ΤΕΙ ΑΜΘ, οι οποίοι με την καθοδήγηση και τη συνεργασία τους με την Περιφέρεια ΑΜΘ, συνέβαλαν ώστε να γίνει πραγματικότητα το όνειρο των αποψινών μας αποφοίτων για επιμόρφωση. Στο υπαλληλικό, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό θα ήθελα να εκφράσω, τις θερμές μας ευχαριστίες. Σήμερα επιβραβεύονται οι κόποι πολλών ανθρώπων. Πρώτα και κύρια, επιβραβεύονται οι άοκνες προσπάθειες των συμμετεχόντων μας, οι περισσότεροι από τους οποίους είχαν να αντιμετωπίσουν, παράλληλα με υποχρεώσεις της ακαδημίας και επαγγελματικές και οικογενειακές δεσμεύσεις. Και γι’ αυτό η απονομή ενός τέτοιου τίτλου έχει ιδιαίτερη σημασία και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!».

Μετά το πέρας των χαιρετισμών, απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης στους δικαιούχους συμμετέχοντες.

 

Από το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Υποδομών & Μεταφορών ΠΑΜΘ