ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

Την Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης των διαλέξεων της Ακαδημίας – Δομής δια Βίου Μάθησης – Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την περίοδο 2016-2017,στην Αίθουσα Αυτοδιοίκησης της Δράμας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπήρχε ταυτόχρονη τηλεοπτική ζωντανή σύνδεση των έξι πόλεων στις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι διαλέξεις (Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα) και απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης στους δικαιούχους συμμετέχοντες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δράμας Ανάργυρος Πατακάκης αφού ευχαρίστησε την συντονίστρια επιτροπής της Περιφέρειας για την Ακαδημία κα. Χειράκη Γεωργία, όλους τους εκπαιδευόμενους που παρακολούθησαν τις διαλέξεις, τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την υποστήριξη και υλοποίηση των προγραμμάτων και ιδιαίτερα τους καθηγητές, τόνισε ότι «Είμαστε αισιόδοξοι ότι η Ακαδημία Δια βίου Μάθησης μπορεί να προσφέρει στους πολίτες γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για τη σύγχρονη πραγματικότητα. Η Περιφέρεια προχωρά με πίστη στις απεριόριστες δυνατότητες των πολιτών της δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ενεργοποίηση μιας κοινωνίας πολιτών που θα μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών».