ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΝΑ ΔΙΑΝΥΕΤΑΙ ΗΔΗ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΜΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

  • Πρεμιέρα στη Super League για την Κ15 της Δόξας στο γήπεδο Κουδουνίων (Σάββατο 15-10-2022, ώρα 12 το μεσημέρι) κόντρα στην Κ15 του Πανσερραϊκού
  • Η απόκτηση του 20χρονου Α. Πιστόλη από Ξάνθη έχει πολλές «ερμηνείες»
  • Έκλεισε το γήπεδο της Δόξας λόγω επανασποράς

 

Διανύει τον τρίτο (!!!) μήνα προετοιμασίας η Δόξα και οι παθογένειες στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι μια πολύπαθη «πληγή», οπότε η έναρξη για 23-10-2022 ήταν επιθυμία και μόνο.

Για τη φετινή Δόξα η ημερομηνία 17-4-2022 (Σοχός) είναι η «σφραγίδα», αφού τότε η ομάδα ακούμπησε την πλήρη απαξίωση.

Ήδη ο προγραμματισμός της περιόδου 2022-23 έχει σε μεγάλο ποσοστό ολοκληρωθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με την έλευση του 20χρονου μέσου Αντώνη Πιστόλη από την ομάδα νέων της Ξάνθης.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος και μπορώ να πω ότι νιώθω πλήρης γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και να φορέσω την πραγματικά βαριά φανέλα της. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας για την τιμή που μου κάνανε, για την προτίμησή τους στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι σε όλους ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης».

Τέτοιες ελεύσεις, σε τέτοια ηλικία, είναι για τη Δόξα η βάση ανάδειξης και προοπτικής, πέραν τοπικιστικών αναφορών. Οι μεγάλοι σύλλογοι, όπως η Δόξα, είναι μόνιμοι προορισμοί για κάθε Δραμινό όπως και κάθε φέρελπι που ελπίζει σε σταδιοδρομία. Η Δόξα με τέτοια παιδιά και σε τέτοιες ηλικίες έχει αύριο…

Πρεμιέρα για την Κ15 της Δόξας στη Super League 1

Η ένταξη και η αποδοχή της ιστορικής ομάδας της Δόξας από τη Super League 1 στο πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών είναι ένα βήμα για τα δραμινά παιδιά να βρεθούν αντίπαλοι με τα τμήματα ανάπτυξης των ομάδων ΑΕΛ, Άρης, Βόλος ΝΠΣ, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ.

Η πρεμιέρα για την Κ15 της Δόξας είναι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στις 12 το μεσημέρι, στο γήπεδο Κουδουνιών απέναντι στην Κ15 του Πανσερραϊκού.