Επίσκεψη σε σημεία υψηλού ενδιαφέροντος στο Δήμο Δοξάτου πραγματοποίησαν, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017,  ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Δαλακάκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη, συνοδεία τεχνικού κλιμακίου, με σκοπό την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δήμαρχος κ. Δαλακάκης: «Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την Περιφέρεια και παρουσία τεχνικού κλιμακίου, επισκεφτήκαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Πατακάκη την απαράδεκτη παλαιά εθνική οδό που ενώνει Δοξάτο Άγιο Κεφαλάρι. Εξασφαλίσαμε την δέσμευση της Περιφέρειας να προχωρήσει σε ανακατασκευή του δρόμου, έτσι ώστε οι πολίτες μας να μετακινούνται με ασφάλεια.

Εν συνεχεία επισκεφτήκαμε το Γυμνάσιο Λύκειο Καλαμπακίου. Από κοινού θέτουμε ως υψηλή προτεραιότητα την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος.

Τέλος, ξεναγήσαμε τον Αντιπεριφερειάρχη στο νεόδμητο Εκθεσιακό Μέγαρο των Πηγών το οποίο σύντομα θα ηλεκτροδοτηθεί και θα δοθεί σε λειτουργία.

Παράλληλα, έχοντας ήδη καταστεί δικαιούχοι 3.100.000 € θα προχωρήσουμε με την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη μας Χρήστο Μέτιο στην ανάπλαση των Πηγών και στην σύνδεσή τους με τους αρχαίους Φιλίππου δια της κατασκευής ποδηλατόδρομου, μονοπατιού πεζοπορίας και ιππασίας που θα είναι προσβάσιμα και σε ΑΜΕΑ, δημιουργώντας την μεγαλύτερη ανάπλαση σε μήκος στην βόρεια Ελλάδα».