Ο γιατρός απαίτησε από νεαρό ζευγάρι 1.000 ευρώ για καισαρική παρότι σε προηγούμενο χρόνο τους είχε αναφέρει ότι επειδή ο τοκετός γίνεται σε δημόσιο νοσοκομείο δεν υπάρχει κανένα κόστος και καμία αμοιβή.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σε βάρος 59χρονου χειρούργου μαιευτήρα-γυναικολόγου του δημόσιου Μαιευτηρίου «Αλεξάνδρα» της Αττικής, για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε καταγγελία ενός 36χρονου, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός αφού πραγματοποίησε καισαρική στη σύζυγό του, απαίτησε παρανόμως το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, παρότι σε προηγούμενο χρόνο τους είχε αναφέρει ότι επειδή ο τοκετός γίνεται σε δημόσιο νοσοκομείο δεν υπάρχει κανένα κόστος και καμία αμοιβή.

Μάλιστα ο ίδιος επειδή δεν είχε όλο το ποσό του ζήτησε αρχικά να του δώσει 500 ευρώ μπροστά και τα υπόλοιπα μερικές ημέρες μετά κάτι που φέρεται να δέχτηκε ο γιατρός. Ο 36χρονος ενημέρωσε το Εσωτερικών Υποθέσεων, προσημειώθηκε το ποσό που το παρέδωσε σήμερα στον γιατρό σε λευκό φάκελο ύστερα από ραντεβού τους στο νοσοκομείο και εκείνη την στιγμή παρενέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: news247.gr