ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος δέχθηκε στο χώρο του γραφείου του τον Βουλευτή Ν. Δράμας κ. Θεόφιλο Ξανθόπουλο και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δράμας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρώην Βουλευτής και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Χρήστος Καραγιαννίδης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Δημήτριος Καρβούνης και το μέλος της Ν.Ε. Δράμας κ. Κυριαζής Παρασχίδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης προχώρησε σε μία διεξοδική ενημέρωση για την μέχρι τώρα εξέλιξη του δρόμου Δράμας-Αμφίπολης, του δρόμου Δράμας-Καβάλας, καθώς και για το ζήτημα της σύνδεσης της Δράμας με τη νέα Σιδηροδρομική Εγνατία και ακολούθησε μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Κοινή πεποίθηση όλων ήταν η καθοριστική σημασία δρομολόγησης αυτών των ζητημάτων, για την άρση της απομόνωσης της Δράμας.

Ο κ. Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε για διαρκή ενημέρωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και όλων των πολιτικών φορέων, αναφορικά με τα τοπικά ζητήματα ευρύτερης σημασίας, ώστε όλοι να συνδράμουν ως αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια για την επίλυσή τους, χωρίς μικροκομματικούς υπολογισμούς.