ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Στις 4-1-2019 η εκπρόσωπος του Σωματείου μας, Γενική Γραμματέας Ζαχοπούλου Μαρία, συναντήθηκε με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Ανδρικόπουλο Αριστείδη.

Στην συνάντηση αυτή, η οποία έλαβε χώρα στο γραφείο του στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., παρουσιάστηκαν όλα τα θέματα τα οποία αφορούν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως υπηρετούντες στην Δ.Α. Δράμας. Κυρίως, του τέθηκε προς γνώση η κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών από την περιοχή των συνόρων του Έβρου προς εκείνη της Θεσσαλονίκης και την σειρά διαταγών, οι οποίες εμπλέκουν άμεσα τις δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο κ. Αρχηγός από την πλευρά του, εμφανίστηκε απολύτως πρόθυμος και επενέβη αμέσως για την επίλυση συγκεκριμένου ζητήματος που έχει άμεση σχέση με το ανωτέρω θέμα .Δεσμεύτηκε επίσης σε μια συνεχή επικοινωνία με το Σωματείο μας, προκειμένου να απαλειφθούν οι δυσλειτουργίες οι οποίες προέκυψαν κατά την τρίμηνη εφαρμογή των ανωτέρω διαταγών.

Ως συνδικαλιστικός φορέας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την διάθεση που επέδειξε να αφουγκραστεί την αγωνία και τα προβλήματα μας, για την λύση που άμεσα έδωσε, καθώς επίσης και την δέσμευσή του για περεταίρω αρωγή στις προσπάθειές μας για μια καλύτερη Αστυνομία προς όφελος των πολιτών.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι, ότι το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας, διαχρονικά έχει αγωνιστεί για όλα τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας. Αυτήν την παράδοση συνεχίζει και με όλες του τις δυνάμεις μάχεται να αντιμετωπίσει όλες τις αντιξοότητες που προκύπτουν. Για το Σωματείο μας, χαμένη μάχη είναι εκείνη που ποτέ δεν δόθηκε .Αυτή είναι η μόνιμη πεποίθησή μας και λειτουργεί ως πυξίδα στις επιδιώξεις μας.

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος

Η Γενική Γραμματέας

ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία