Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωστής Σιμιτσής παραβρέθηκε την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 στην πόλη της Δράμας και είχε συνάντηση με τη Ν.Ε. Δράμας του Κινήματος Αλλαγής και άλλα στελέχη της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης.

Κοινή ήταν η πεποίθηση ότι η υποψηφιότητα του Κωστή Σιμιτσή μπορεί να ενώσει, να συνθέσει και να εμπνεύσει τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο. Να σηματοδοτήσει μια νικηφόρα για την Περιφέρειά μας και τη Δημοκρατική Παράταξη πορεία.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας θα συγκροτηθεί διευρυμένη Εκλογική Επιτροπή Αγώνα της Αυτοδιοικητικής Παράταξης, που με επικεφαλής τον καταξιωμένο Δικηγόρο, κοινωνικά ευαισθητοποιημένο και επιτυχημένο πρώην Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή θα συμμετάσχει στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές του επόμενου έτους.

Η Επιτροπή αυτή σε συνεργασία με τον επικεφαλής της παράταξης θα επεξεργαστεί το πρόγραμμα, θα συγκροτήσει το ψηφοδέλτιο και θα έχει την εποπτεία του εκλογικού αγώνα, όσον αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Καλούμε και εμείς από πλευράς μας κάθε προοδευτικό Δραμινό συμπολίτη μας, να συμμετάσχει σε αυτό τον όμορφο αγώνα που θα δώσουμε στο πλευρό του καθόλα άξιου Κωστή Σιμιτσή, για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία της αντικειμενικά φτωχότερης Περιφέρειας της χώρας μας, για την ανάπτυξη της πιο αδικημένης Περιφερειακής Ενότητάς της, της Δράμας.

 

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Δράμας του ΚΙΝΑΛ