ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΔΡΑΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

 

 

Τη Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019, ο επικεφαλής της παράταξης «Δράμα Πρωταγωνίστρια» κ. Λευτέρης Καλλινικίδης, συνοδευόμενος από τον εκλεγμένο σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Δράμας κ. Ηλία Ευθυμιάδη, πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον νέο Υφυπουργό Εσωτερικών – Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Καλλινικίδης, εξέθεσε εκτενώς θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού της Δράμας και την ανάδειξη του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο κ. Υπουργός χαιρέτησε την πρωτοβουλία του κ. Καλλινικίδη, με τον οποίο άλλωστε διατηρεί μακράν προσωπική φιλία και δεσμεύτηκε ότι το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης θα σταθεί αρωγός για την πολιτισμική ανάδειξη της Μακεδονικής μας πόλης.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Καλλινικίδης δήλωσε τα εξής: «Η σημερινή συνάντηση με τον κ. Καράογλου, είναι η πρώτη, μιας σειράς προγραμματισμένων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν με Υπουργούς και όχι μόνον, της νέας κυβέρνησης, στα πλαίσια της προσπάθειας που θα καταβάλλουμε και εμείς ως παράταξη για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της πόλης μας και ειδικά στον πολιτισμό και ότι κινείται γύρω από αυτό και βεβαίως να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που γίνετε για το καλό μας, διότι στόχος παραμένει να γίνει η ΔΡΑΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Η Δράμα μας χρειάζεται όλους. Οι εκλογές τελείωσαν στις 26 Μαΐου. Τώρα πρέπει όλοι να πιάσουμε δουλειά για την πόλη μας».