ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

Τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών ΠΑΜΘ κ. Χρήστος Λιθηρόπουλος υποδέχθηκε στο γραφείο του τους μαθητές της Γ’ Λυκείου Καζάκου Εριέτα και Αρβανιτάκη Κωνσταντίνο, οι οποίοι διακρίθηκαν στο μαθηματικό διαγωνισμό που έγινε στη μνήμη του Βασίλη Ξανθόπουλου και βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση το περασμένο Σάββατο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον κ. Λιθηρόπουλο για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου, ενώ ο κ. Λιθηρόπουλος από την πλευρά του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς καθώς επίσης και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν μέσα από αυτόν το διαγωνισμό και βραβεύτηκαν. Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια θέληση, επιμονή και δύναμη τον αγώνα σας ώστε να γίνετε πρωτίστως χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και επιπλέον να επιτύχετε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για περαιτέρω διεύρυνση των γνώσεων σας. Με αφορμή τη διάκρισή σαςδικαιώνονται παράλληλα και οι κόποι, τόσο των γονιών όσο και των καθηγητών τους, αποδεικνύοντας τα υψηλά μαθησιακά επίπεδα που χαρακτηρίζουν την εκπαίδευση που υπάρχει στον Δήμο μας, γεμίζοντας με περηφάνια και χαρά όλους μας».

Στη συνάντηση επίσης πέρα από τα θέματα πρόθεσης εισόδου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και επαγγελματικών προοπτικών των μαθητών που συζητήθηκαν, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα της μετανάστευσης πολλών νέων Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό λόγω οικονομικής αστάθειας της χώρας μας.