Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκαν οι δυο συναντήσεις του Προέδρου της ΝΟΔΕ Δράμας Αλέξανδρου Γεωργιάδη, του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Δράμας Μιχάλη Αμανατίδη και του μέλους Περικλή Κωφίδη με τον Δήμαρχο Κ. Νευροκοπίου κ. Ιωάννη Κυριακίδη και τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Δράμας κ. Ιωάννη Κεσκίνογλου.

Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Κ. Νευροκοπίου παραβρεθήκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Θεόδωρος Ιφόγλου και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ανδρέας Αμαραντίδης.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, ο Δήμαρχος εξέθεσε τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Γεωργιάδη, ο οποίος από την πλευρά του υποσχέθηκε όπως θα μεριμνήσει να τα μεταφέρει στα κεντρικά για την δρομολόγησή τους σε ότι είναι εφικτό άμεσα.

Ακολούθησε επίσκεψη στο συσκευαστήριο της ΕΑΣ Δράμας όπου ο Πρόεδρός της κ. Ιωάννης Κεσκίνογλου τους ξενάγησε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τις οποίες με μεγάλο αγώνα προσπαθούν να εξυγιάνουν και να τις λειτουργούν ανοδικά και με εξαγωγές στην Ευρώπη.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ δεσμεύτηκε όπως μεταφέρει τα προβλήματα της ΕΑΣ στο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βορίδη άμεσα.

Όπως αναφέρεται σχετικά, «η ΝΟΔΕ Δράμας είναι κοντά στα προβλήματα του Νομού στηρίζοντας τους ανθρώπους που εργάζονται για την επίλυσή τους, Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν…».