Με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου Δράμας  στην καμπάνια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2017 με την υποστήριξη και την καθοδήγηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 εκδήλωση από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες Δ. Δράμας «Το Χαμόγελό μας» της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δ. Δράμας.

Τα παιδιά του κέντρου αλληλεπίδρασαν με παιδιά της πόλης μας σε μία διαδραστική εμπειρία Κυκλοφοριακής Αγωγής από την Σχολή Οδηγών Γεωργιάδη, συμμετείχαν σε εικαστικό δρώμενο με θέμα «Χρωματίζοντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» και σε Μουσικοκινητικά Παιχνίδια.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις του κέντρου στην περιοχή της Ανάπλασης Δράμας στην οδό Χελμού 14.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία καθώς όλα τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα με άμεσο λεκτικό, οπτικό, ακουστικό και βιωματικό τρόπο να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για να τις εφαρμόσουν στο δρόμο, στην πράξη και στην καθημερινότητα τους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Εθνική Συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας από το Υπουργείο περιβάλλοντος κ. Κ. Παπαδάκη.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α . Δ. Δράμας

ΨΑΡΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ