ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΜΑΣ Κ.Κ.Ε.

 

 

Η Επιτροπή Περιοχής Α.Μ.Θ. και η Τομεακή Επιτροπή Δράμας του Κ.Κ.Ε. αποχαιρετούν τον σ. Πέτρο Αθανασιάδη, έναν άνθρωπο σεμνό και ευαίσθητο, που με τη στάση και το ήθος του τίμησε τον τίτλο του μέλους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και αποτέλεσε παράδειγμα για όλους τους συντρόφους του. Η αξιοπρέπεια, η προσφορά και το παράδειγμα του σ. Πέτρου θα αποτελούν πυξίδα στον αγώνα για το δίκιο του λαού μας.

Ο σ. Πέτρος υπήρξε δραστήριο μέλος του Κ.Κ.Ε. από τις αρχές της δεκαετίας του ‘80 και όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε με συνέπεια μέσα απ’ τις γραμμές του Κόμματος για έναν πιο ανθρώπινο και δίκαιο κόσμο. Διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Δράμας του Κ.Κ.Ε. και ήταν για πολλά χρόνια υπεύθυνος για τη δουλειά του Κόμματος στους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ, καθώς και στους αγρότες. Πρωτοστάτησε στη δημιουργία της ΔΙΚΕΒΕ Δράμας στον χώρο των αυτοαπασχολουμένων και υπήρξε για χρόνια δραστήριο μέλος της. Ήταν πρωτοπόρος στη διακίνηση του Ριζοσπάστη και στην οικονομική δουλειά, έχοντας πάντοτε πρώτο μέλημά του το δυνάμωμα του Κόμματος με νέους συντρόφους και συντρόφισσες. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του έζησε στον Καναδά και δραστηριοποιήθηκε μέσω της Λέσχης Φίλων του Κ.Κ.Ε. στο Τορόντο.

Η Ε.Π. Α.Μ.Θ. και η Τ.Ε. Δράμας του Κ.Κ.Ε. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Η κηδεία του έγινε την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στα κοιμητήρια του Μικροχωρίου Δράμας και ήταν πολιτική.