ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΕΙΔΥ) ΕΣΥ

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρών Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ με την παρούσα επιστολή συλλυπείται θερμά την οικογένεια του εκλιπόντος Χρήστου Χατζουρίδη, Νομιάτρου και Ιατρού Δημόσιας Υγείας, επί μακράν περίοδο Διευθυντή και Νομιάτρου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Δράμας, αλλά και επί σειρά ετών Πρόεδρο της Ένωσής μας.

Ο Χρήστος, εκτός από εξαίρετος άνθρωπος, επιστήμονας και δημόσιος λειτουργός, υπήρξε ένας από τους θεμελιωτές του κλάδου των ιατρών Δημόσιας Υγείας στην επικράτεια και με τη δραστηριότητα και επιμονή που τον χαρακτήριζε συνέβαλε τα μέγιστα στην προώθηση και καταξίωση του κλάδου μας και στην αλλαγή κουλτούρας της άσκησης της Δημόσιας Υγείας στη χώρα μας.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας προς την οικογένειά του, που βιώνει αυτές τις στιγμές τον πόνο του αποχωρισμού και ευχόμαστε καλή ανάπαυση στην ψυχή του εκλιπόντος συναδέλφου μας!

Αντί στεφάνου, τα μέλη του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρών Δημόσιας Υγείας θα προβούν σε δωρεά προς το μη κερδοσκοπικό Οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου».

 

Ο Πρόεδρος

Βασίλειος Διαμαντόπουλος

Η Γενική Γραμματέας

Άννα Ασλανίδου