Στις 14 Οκτωβρίου 2017 δίνουμε φωνή στα θύματα της Εμπορίας Ανθρώπων. Εκατοντάδες άνθρωποι στη Δράμα και χιλιάδες ακόμη σε 600 πόλεις σε όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στην 4η διεθνή εκδήλωση ενημέρωσης, η οποία ονομάζεται #WalkForFreedom.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να ρίξει φως στους περισσότερους από 27 εκατομμύρια άντρες, γυναίκες και παιδιά θύματα trafficking που είναι ακόμα παγιδευμένοι και να ενισχύσει τον αγώνα κατά της σύγχρονης δουλείας, ένα παγκόσμιο φαινόμενο που επηρεάζει κάθε ήπειρο και οικονομική δομή.

Το 2016 πραγματοποιήθηκαν πάνω από 300 πορείες σε 40 χώρες με συνολικά 30.000 συμμετέχοντες, ενώ περισσότερα από 60 εκατομμύρια άτομα ενημερώθηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Κάθε 30’’ παγιδεύεται ένα θύμα, ενώ το 99% των θυμάτων δεν διασώζονται ΠΟΤΕ»

Περπατάμε επειδή θέλουμε να υποστηρίξουμε τη διάσωση και αποκατάσταση των θυμάτων της εμπορίας ανθρώπων, καθώς και τις δράσεις πρόληψης ώστε να μην υπάρχουν νέα θύματα.

Το χαρακτηριστικό του #WalkForFreedom είναι ότι οι συμμετέχοντες περπατάνε σε μια σειρά ντυμένοι στα μαύρα, με μαύρη ταινία να καλύπτει τα στόματά τους, συμβολίζοντας έτσι τους 27 εκατομμύρια σκλάβους που δεν έχουν φωνή. Καθώς προχωράνε μέσα σε κάθε πόλη, ενημερωτικό υλικό για την εμπορία ανθρώπων διανέμεται στους περαστικούς.

Φέτος το #WalkForFreedom θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα – Θεσ/νίκη – Λάρισα – Δράμα.

Ελάτε μαζί μας για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα, να δείξουμε πως οι «ανθρώπινες ζωές δεν είναι προς πώληση!».

Πληροφορίες για το #WalkForFreedom της Δράμας:

Ημερομηνία & Ώρα: Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 | 12:00 πμ | Κεντρική Πλατεία.

Δηλώσεις συμμετοχής: http://ow.ly/rNde30dBkjJ

Video Promo: https://www.youtube.com/watch?v=d7tMZbM04nI

Εκκίνηση: Θα ξεκινήσουμε από την Κεντρική Πλατεία, θα διασχίσουμε την Λαμπριανίδου – Άρμεν – Βελισαρίου – Γεωργίου Παπανδρέου – Εθν. Αμύνης – Εφ. Αξιωματικών – Ηπείρου – Π. Κάβδα – Εθν. Αμύνης – και τερματίζουμε στην Κεντρική Πλατεία.

Ενδυμασία: Μαύρο Μπλουζάκι‪ #‎WalkForFreedom. Τα μπλουζάκια συμμετοχής της Α21 θα είναι διαθέσιμα για αγορά στα 5 ευρώ. Κάθε συμμετέχων/ουσα θα ενημερωθεί έως και μια εβδομάδα πριν το Walk για το σημείο παραλαβής της μπλούζας.

(Σε περίπτωση που κάποιος δεν καταφέρει ή δεν επιθυμεί να προμηθευτεί το μπλουζάκι της Α21, μπορεί να συμμετέχει φορώντας κατά προτίμηση ένα σκέτο μαύρο μπλουζάκι)

Ηλικίες: Όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας μπορούν να συμμετέχουν στη διαδρομή.

Καθώς στο #WalkForFreedom μπορούν να συμμετέχουν και άτομα που δεν έχουν δηλώσει νωρίτερα συμμετοχή, θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να προτρέψετε τους φίλους σας να περπατήσουν μαζί μας.

«Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πολλά!!»