Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Ιατρών Γενικού Νοσοκομείου Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Ο Σύλλογος Ιατρών Νοσοκομείου Δράμας καταγγέλλει την απαράδεκτη και μη σύννομη ενέργεια της διοίκησης του Γ.Ν. Δράμας που αφορά στην απαγόρευση εισόδου στο Νοσοκομείο στον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Παπαδόπουλο Γιάννη, με το αιτιολογικό ότι είναι υποψήφιος Βουλευτής στις εκλογές του Μαΐου, πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία παραίτησής του και ενώ ακόμη είναι εργαζόμενος του Νοσοκομείου μας.

Προσυπογράφουμε την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων για το σχετικό θέμα και δηλώνουμε τη στήριξή μας στον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων.

Καλούμε τη διοίκηση να ασχοληθεί με τον ίδιο ζήλο με τα προβλήματα τραγικής υποστελέχωσης του Νοσοκομείου μας.

Απαιτούμε πλέον άμεση λύση στο σημαντικότατο πρόβλημα λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής που έχει απομείνει με 3 παθολόγους, οι οποίοι αδυνατούν να κάνουν από 10 εφημερίες το μήνα, καθώς και στη λειτουργία της ΜΕΘ,  η οποία έχει απομείνει με 1 γιατρό, μετά την αποχώρηση σε άλλα νοσοκομεία 2 συναδέλφων και την παραίτηση του Διευθυντή της ΜΕΘ ως ένδειξης διαμαρτυρίας για τη μη εξεύρεση επιστημονικά δόκιμης λύσης για τη λειτουργία και στελέχωση της ΜΕΘ.

Η ανοχή και η υπομονή όλων των συναδέλφων έχει εξαντληθεί από την αδιαφορία της 4ης ΥΠΕ να στηρίξει το Γ.Ν. Δράμας, όπως κάνει με άλλα νοσοκομεία της αρμοδιότητάς της.

Εάν το έχουν ξεχάσει, στον Νομό Δράμας κατοικούν 86.000 Έλληνες που έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους τους υπόλοιπους κατοίκους της χώρας.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιατρών Γ.Ν. Δράμας