Με μια μοναδική ανεπανάληπτη ερμηνεία καθήλωσε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου το πολυπληθές κοινό στο Προκόπιο Πνευματικό Κέντρο Καλαμαριάς η Μελίνα Μποτέλλη.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός και μουσική ερμηνεύτρια ξεδίπλωσε την υποκριτική της δεινότητα, υποδυόμενη ρόλους και πρόσωπα, στο έργο που έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια «Δυο γυμνά άσπρα χέρια. Ήταν ένας συγκλονιστικός θεατρικός-μουσικός Μονόλογος αφιέρωμα στη Μητρότητα και την Τέχνη με την ευκαιρία της Υπαπαντής που είναι καθιερωμένη ως γιορτή της Μητέρας από την Ορθοδοξία.

Όρθιο το κοινό χειροκροτούσε την Μελίνα Μποτέλλη, σε ένα θέατρο που δεν έπεφτε καρφίτσα. Γεμάτη πλατεία, εξώστες, διάδρομοι από ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Ο π. Θεόδωρος Τσαμπατζίδης μετέφερε τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, λόγω της συμμετοχής του στη συνεδρίαση της ΔΙΣ της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Το μήνυμα της μητρότητας που εξέπεμψε το έργο που έγραψε η κ. Μποτέλλη ήταν ξεκάθαρο. Η τιμή στους ανθρώπους της τέχνης μοναδική μέσα από το έργο.

Η παράσταση ήταν ενταγμένη στα ΕΥΓΕΝΕΙΑ 2020 της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς