Μια μοναδική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 οι θεατές στο κατάμεστο θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Με μια έξοχη ερμηνεία η ηθοποιός και μουσική ερμηνεύτρια Μελίνα Μποτέλλη καθήλωσε το πολυπληθές ακροατήριο που επί δύο ώρες παρακολουθούσε με απόλυτη ησυχία την καλλιτέχνιδα.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός μέσα από το έργο της μετέφερε τα μηνύματα και τις αξίες της μητρότητας, της οικογένειας, της τιμής στους καλλιτέχνες της κλασικής μουσικής. Διάλογος, τραγούδι, χορός.

Το έργο ύμνος στις αξίες της ζωής, συγκίνησε τους θεατές που περίμεναν υπομονετικά στο τέλος να συγχαρούν την καλλιτέχνιδα που τους χάρισε αυτές τις μοναδικές εμπειρίες πνευματικής και καλλιτεχνικής ανάτασης.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ανατολή Κωνσταντινίδου συνεχάρη στο τέλος την κ. Μποτέλλη και μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου κ. Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Μια άψογη διοργάνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού. Αξίζουν έπαινοι σε όλους τους υπαλλήλους του τμήματος και στον προϊστάμενο κ. Θωμά Γεωργακάκη.

Στην παράσταση παρέστησαν ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο πρώην Γ.Γ. του ΥΜΑΘ, καθηγητής κ. Λουκας Ανανικας, η σύζυγος του αείμνηστου Σταύρου Κουγιουμτζή Αιμιλία, ο πρ. Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Δράμας κ. Άγγελος Φιλίππου και οι μουσικοί κ. Νικος Δερμεντζής και κ. Σάκης Δρόσος.