Ο επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση για τη Δράμα,» υποψ. Δήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, συγχαίρει τους Δραμινούς ανώτατους αξιωματικούς που κατέλαβαν τα υψηλά αξιώματα:

Ο Αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο οποίος κατάγεται από το Γρανίτη Δράμας, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Υπαρχηγού της ΕΛΑΣ.

Ο Δραμινός Υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης, με απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου του Πυροσβεστικού Σώματος προήχθη στον βαθμό του Αντιστρατήγου και αναλαμβάνει την θέση του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Δραμινός (καταγωγή Μεταξάδες Έβρου) Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης με απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου του Πυροσβεστικού Σώματος προήχθη στον βαθμό του Υποστρατήγου και αναλαμβάνει καθήκοντα Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Παπαδόπουλος, μετά και από προσωπική επικοινωνία μαζί τους, δήλωσε:

«Μόνο υπερηφάνεια αισθανόμαστε ως Δραμινοί με την ανάδειξη των συμπατριωτών μας στα υψηλότατα αξιώματα τόσο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και του Πυροσβεστικού Σώματος. Ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα, καλή και παραγωγική θητεία».