ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΠΑΝΔΡΑΜ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ Κ. ΚΑΜΗΛΑΣ

 

 

Συνεχίζει να παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την 1η θέση ο Πανδραμαϊκός, στον 1οΌμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς πέτυχε νέα νίκη, με 1-0 επί της Δόξας Κ. Καμήλας. Έτσι, η Δραμινή ομάδα, μετά από 12 αγωνιστικές, βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς, ένα λιγότερο από τους πρωτοπόρους Πανσερραϊκό και Νέστο Χρυσούπολης, που έχουν από 27.

Σκόρερ για τον Πανδραμαϊκό στο νικηφόρο παιχνίδι με την Δόξα Κάτω Καμήλας ήταν στο 16’ ο Γιώργος Μπερούκας, ενώ ο προπονητής Μπάμπης Καζεπίδης χρησιμοποίησε τους εξής παίχτες: Κιουμουρτζής (46’ λ.τ. Παγκάκης), Κεχαγιάς, Βασιλειάδης (75’ Κονταξής), Παυλίδης, Αϊβάζης, Βραμέντζαλης, Αχαλινόπουλος (80’ Γιαννίκης), Αθανασιάδης (72’ Τσελεπής), Μπελμάνι, Διαμαντίδης, Μπερούκας.

Για την 13η αγωνιστική ο Πανδραμαϊκός αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Δόξα Θεολόγου Ποτού, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 15.00. Με τη διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος και ακολουθεί διακοπή 3 εβδομάδων, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να ξεκινούν στις αρχές του 2020.