ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΚ

ΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

 

  • Πολύτιμες εμπειρίες και στέρεες βάσεις από τη συμμετοχή του Παιδικού Τμήματος στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΘ
  • Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον από τα παιδιά, που είχαν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους
  • Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Ωδείο, εκδήλωση σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού για το διαδίκτυο και κοπή βασιλόπιτας των Ακαδημιών

 

Με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Β’ Όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ το Παιδικό Τμήμα του ΚΑΟΔ. Πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις, υπό την προπονητική καθοδήγηση του Κυριάκου Γρηγορίου, και έχοντας να αντιμετωπίσει ομάδες με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, το Παιδικό Τμήμα του ΚΑΟΔ κατάφερε να δημιουργήσει βάσιμες ελπίδες και προσδοκίες για το μέλλον. Μάλιστα, η ομάδα, παρά την ηλικιακή διαφορά των παιχτών, κατάφερε να κερδίσει και δύο αγώνες, αποφεύγοντας έτσι τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Βέβαια, αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς πρωταρχικός στόχος Διοίκησης και προπονητικού επιτελείου είναι μέσα από την πολύ καλή δουλειά στα αναπτυξιακά τμήματα να μπουν στέρεες βάσεις και να δημιουργηθεί η κατάλληλη υποδομή, έτσι ώστε ο ΚΑΟΔ, η ομάδα σύμβολο της πόλης, να γίνει τα επόμενα χρόνια και πάλι μεγάλος.

Η νέα αυτή προσπάθεια, η οποία διαπνέεται από οραματικό χαρακτήρα, ξεκινάει από τα χαμηλά, όμως είναι απολύτως απαραίτητη για να καλυφθεί το κενό που είχε δημιουργηθεί στις Ακαδημίες μετά από τη διάλυση της ομάδας. Πάντως, ακόμη και στο άμεσο μέλλον, η δουλειά που έχει γίνει στο Παιδικό Τμήμα αναμένεται να φανεί τους επόμενους μήνες, όταν τα ίδια παιδιά θα συμμετάσχουν στα Πρωταθλήματα Παμπαίδων Α’ και Β’ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και θα αντιμετωπίσουν αντιπάλους στην ίδια ηλικία. Εξάλλου, πρόσφατα πέντε αθλητές από την Ακαδημία του ΚΑΟΔ συμμετείχαν σε κλιμάκιο επιλογής στην Αν. Μακεδονία παιδιών γεννηθέντα την περίοδο 2005-2006.

Μετά τη διάλυση της ομάδας, ο ΚΑΟΔ επέστρεψε στον μπασκετικό χάρτη, με στόχο όλοι οι Δραμινοί φίλαθλοι να ξαναζήσουν τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος. Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος διαθέτει αντρικό τμήμα, καθώς και παιδικό τμήμα και τμήματα μίνι. Συνολικά περίπου 100 παιδιά μαθαίνουν τις βασικές γνώσεις του μπάσκετ, αλλά και τα μυστικά του αθλήματος, στις Ακαδημίες του ΚΑΟΔ. Χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση της Διοίκησης, αλλά και στην απαιτούμενη υπομονή και συμμετοχή στην προσπάθεια από παιδιά και γονείς, ο ΚΑΟΔ φροντίζει να δημιουργήσει όχι μόνο καλούς αθλητές, αλλά και ολοκληρωμένους χαρακτήρες. Στο πλαίσιο αυτό, Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τη διάπλαση των παιδιών τους στην οικογένεια του ΚΑΟΔ.

 

Εκδήλωση για το διαδίκτυο και κοπή βασιλόπιτας

 

Την προσεχή Κυριακή 10 Φεβρουαρίου οι Ακαδημίες του ΚΑΟΔ διοργανώνουν στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, στις 11.00, εκδήλωση σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού για την «Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και παιδική κακοποίηση», με εισηγήτρια την κ. Ματίνα Γαβριήλογλου, Ψυχολόγο του Χαμόγελου του Παιδιού. Θα ακολουθήσει, στις 12.00, η κοπή βασιλόπιτας των Ακαδημιών του συλλόγου.