ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ

 

  • Η πάντα παρούσα ΔΕΚΠΟΤΑ στο πλευρό επαγγελματιών και πολιτών με τη δράση «Μουσική στους δρόμους της πόλης»

 

Μετά από χρονικό διάστημα περίπου δύο μηνών το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων της Δράμας, όπως συνέβη και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το πρωί της Δευτέρας 11 Μαΐου 2020.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης ημέρας λειτουργίας της αγοράς της Δράμας κλιμάκιο με μέλη από τις διοικήσεις του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου της Δράμας, με τη συμμετοχή των Προέδρων κ.κ. Στέφανου Γεωργιάδη και Αντώνη Σκουλίδη, φορώντας ειδικά μπλουζάκια με μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς, επισκέφτηκαν καταστήματα της πόλης και μοίρασαν στο κοινό συμβολικά μάσκες, καθώς και υλικό για την επαναλειτουργία των καταστημάτων. Η δράση είχε ως σκοπό να ωθήσει τους πολίτες να στηρίξουν την τοπική οικονομία, τις μικρές επιχειρήσεις και το εργατικό δυναμικό τους. Άλλωστε, από όλους θεωρείται επιβεβλημένο σε αυτή τη νέα αρχή, η κοινωνία της Δράμας να στηρίξει την τοπική αγορά.

Παράλληλα, κλιμάκιο με στελέχη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δράμας, με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων κ. Μιχάλη Τάσσου, κ. Γιάννη Εφραιμίδη και της κ. Αναστασίας Τόλιου, καθώς και του μέλους του Συμβουλίου της Κοινότητας Δράμας κ. Αλέξανδρου Ράδου επισκέφτηκε την αγορά της Δράμας κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας της. Για αυτή τη δράση, ο κ. Τάσσου επεσήμανε: «Διαπιστώσαμε τον επαγγελματισμό του εμπορικού κόσμου της Δράμας, την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και την πάντοτε καλή διάθεση για εξυπηρέτηση των πελατών. Η αγορά της Δράμας μας έχει ανάγκη. Από την δυσκολία αυτή θα βγούμε γρηγορότερα εάν στηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Καλή αρχή σε όλους! Θα είμαστε δίπλα σας γιατί είστε πάντα δίπλα μας».

 

«Μουσική στους δρόμους της πόλης» από την ΔΕΚΠΟΤΑ

 

Επίσης, η πάντα παρούσα στην τοπική κοινωνία ΔΕΚΠΟΤΑ προχωρά σε δράση στήριξης των επαγγελματιών στην αγορά της πόλης, αλλά και όλων των πολιτών. Συγκεκριμένα, για 15 ημέρες, μέσα από τη δράση «Μουσική στους δρόμους της πόλης», θα ακούγεται μουσική στην αγορά της πόλης.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η αγορά άνοιξε και η ΔΕΚΠΟΤΑ παρούσα όπως πάντα, για να στηρίξει τους επαγγελματίες στην αγορά της πόλης, όπως και όλους τους πολίτες της τοπικής μας κοινωνίας.

Χρηματοδοτήσαμε δράση με θέμα «Μουσική στους δρόμους της πόλης», όπου για 15 ολόκληρες μέρες, σε όλη τη πόλη με τη τοποθέτηση ηχητικών συστημάτων σε ώρες λειτουργίας της αγοράς, θα ακούγεται μουσική.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για την τόνωση της ψυχολογίας των Δραμινών, εμπόρων και πολιτών.

Αυτή τη κρίσιμη στιγμή η διαδικασία επαναφοράς της κοινωνίας μας, στην κανονικότητα, είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί με όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη πράξη αυτή, βάζουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι σ’ αυτή τη προσπάθεια. Να είμαστε όλοι καλά και υγιείς πάνω από όλα! Μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε.