Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πρόγραμμα επισκέψεων- εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας από τις 18-22 Ιουλίου

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιούνται από την Νέα Δημοκρατία σε Δήμους της Αττικής και Νομούς όλης της χώρας την Δευτέρα 18 Ιουλίου ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης θα επισκεφτεί τον Νομό Λάρισας συνοδευόμενος από την Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου, την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη και τους βουλευτές Αθανάσιο Ζεμπίλη, Μίκα Ιατρίδη και Σταύρο Κελέτση.

Την ίδια ημέρα (18/7), θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Παπάγου- Χολαργού ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση με πολίτες και υγειονομικούς, με θέμα τις Πολιτικές ενίσχυσης της Υγείας. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ενώ θα συμμετάσχει και ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ Παύλος Μαρινάκης.

Την Τρίτη 19 Ιουλίου η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής και Αιγαίου Εμμανουήλ Κουτουλάκης και οι Βουλευτές Αναστάσιος Δημοσχάκης, Κωνσταντίνος Μπλούχος και Ιάσων Φωτήλας θα βρεθούν στη Σύρο.

Στις 19 Ιουλίου επίσης, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Νομό Αχαΐας στην οποία θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής πολιτικής και Ναυτιλιακών επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και οι βουλευτές Γιάννης Αντωνιάδης, Νεοκλής Κρητικός και Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Επιπλέον την ίδια ημέρα (19/7) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα εκδήλωση της Γραμματείας Ατόμων με Αναπηρία της ΝΔ με θέμα «Ειδική αγωγή και εκπαίδευση – Προκλήσεις στο παρόν και το μέλλον» με ομιλήτρια την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Στις 20 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα η δεύτερη Πολιτική Ακαδημία του νέου κύκλου επιμόρφωσης στελεχών που εγκαινίασε πριν λίγες εβδομάδες στην Αθήνα η Νέα Δημοκρατία, με ομιλητές τον Γραμματέα της ΠΕ ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και πρ. Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιο, τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, την Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου και τον Βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο.