Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, από Πέμπτη 9 έως και Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, θα επισκεφθεί Σχηματισμούς, Υπηρεσίες, Μονάδες και Μεθοριακά Φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων στις Περιφέρειες της Κεντρικής και της Ανατολικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

Επίσκεψη στην 33 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στο Πολύκαστρο και στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης στο Κιλκίς.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

Επίσκεψη στην 34 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στην Άσσηρο, στο 567 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού στο Σιδηρόκαστρο, στα μεθοριακά Φυλάκια «ΡΟΥΠΕΛ» (και κατάθεση στεφάνου στο ομώνυμο μνημείο) και «ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ», και στο 10ο Σύνταγμα Πεζικού στις Σέρρες.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

Επίσκεψη στην Ε΄ Μοίρα Καταδρομών και στην 165 Μοίρα Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων στη Δράμα και στο 518 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού στο Νευροκόπι.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Επίσκεψη στο 724 Τάγμα Μηχανικού, στον 744 Λόχο Μηχανικού και στο 316 Συνεργείο Περιοχής Τεχνικού, στους Τοξότες Ξάνθης.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των κατά τόπους Περιφερειακών και Τοπικών Αρχών, καθώς και της Εκκλησίας.