Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας ergasia-press.gr, επίσκεψη στη Δράμα θα πραγματοποιήσει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, ο οποίος αναμένεται να παραστεί στις εκδηλώσεις για τα “Ελευθέρια” την 1η Ιουλίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό το πρόγραμμα του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και αν η έναρξη της επίσκεψής του θα γίνει αύριο Τετάρτη 30/6 ή την Πέμπτη 1/7.

Υπενθυμίζεται πως στις εκδηλώσεις για τα “Ελευθέρια” την 1η Ιουλίου θα είναι παρούσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να επισκεφτεί την πόλη τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η παρουσία του κ. Πέτσα στα “Ελευθέρια” σχετίζεται με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς είθισται η ανώτατη πολιτειακή εκπρόσωπος της χώρας στις επισκέψεις της ανά την ελληνική επικράτεια να συνοδεύεται από τουλάχιστον ένα μέλος της Κυβέρνησης.

Στο πλαίσιο αυτό, εφόσον δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα τι θα συμβεί με το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη, ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών θα αναλάβει αυτό το ρόλο, ενώ εφόσον οριστικοποιηθεί η παρουσία του Πρωθυπουργού, ο κ. Πέτσας ενδεχομένως να ταξιδέψει μαζί με τον Πρωθυπουργό στη Δράμα.

Από εκεί και πέρα, εκτιμάται πως ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών θα έχει και συναντήσεις με στελέχη της Αυτοδιοίκησης, καθώς ο συγκεκριμένος τομέας αποτελεί την αρμοδιότητα του χαρτοφυλάκιό του.