ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΔΡΑΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Λ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2020

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΤΣΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΙΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

Την πρωτοχρονιάτικη της βασιλόπιτα έκοψε, το απόγευμα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας, η παράταξη «Δράμα Πρωταγωνίστρια». Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Δήμαρχοι Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δράμας κ. Δημήτρης Δαλακάκης, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Δράμας κ. Αλέξανδρος Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Δραμινών και Φίλων Νομού Θεσσαλονίκης «ΥΔΡΑΜΑ» κ. Αγαθάγγελος Καλλινικίδης, στελέχη και φίλοι της παράταξης «Δράμα Πρωταγωνίστρια».


Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Άγγελος, εφημέριος του Ι.Ν. του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Στη συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμό στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος, ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Καγιάογλου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δράμας κ. Δαλακάκης, καθώς και τα στελέχη της παράταξης «Δράμα Πρωταγωνίστρια» κ. Μάκης Ευθυμιάδης, Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας, κ. Ηλίας Ευθυμιάδης, Σύμβουλος Κοινότητας Δράμας, και κ. Αμαλία Μακροπούλου, μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΚΠΟΤΑ. Κατά τη διάρκεια των χαιρετισμών ξεχώρισε το πλήθος αναφορών στην επιλογή της παράταξης «Δράμα Πρωταγωνίστρια» να συνεργαστεί με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» στη διοίκηση του Δήμου. Χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος, χρησιμοποιώντας τα ονόματα των δύο παρατάξεων, υπογράμμισε: «Ενώνουμε τη Δράμα για να κάνουμε τη Δράμα πρωταγωνίστρια όλοι μαζί». Επίσης, από τους χαιρετισμούς ξεχώρισαν οι θετικές αναφορές στο πρόσωπο του επικεφαλής της παράταξης «Δράμα Πρωταγωνίστρια» κ. Λευτέρη Καλλινικίδη.
Μετά τους χαιρετισμούς, ακολούθησε η ομιλία του επικεφαλής της παράταξης κ. Καλλινικίδη, ο οποίος προχώρησε σε απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους για την τρέχουσα χρονιά. Σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Εργασία… συν», μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο κ. Καλλινικίδης σημείωσε: «Με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της παράταξης “Δράμα Πρωταγωνίστρια” κάναμε τον απολογισμό του 2019 και θέσαμε τους στόχους για το 2020. Σταθερός και βασικός στόχος είναι η συναίνεση και η συνεργασία για το καλό του τόπου. Εμείς επιλέξαμε το δύσκολο. Και το δύσκολο είναι να συνεργαστείς και να δουλέψεις για αυτό τον τόπο. Γιατί έχεις μονίμως απέναντι ανθρώπους οι οποίοι έχουν μάθει να μιζεριάζουν, να κακίζουν, να συκοφαντούν και να λένε ψέματα. Από τους δύο δρόμους, λοιπόν, είναι για εμάς μονόδρομος αυτός ο δρόμος της ανάπτυξης και της επιτυχίας. Γιατί ό,τι καλό γίνεται στην πόλη μας, γίνεται για εμάς τους ίδιους».