Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο οποίος απολογείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή.  Όπως μεταδίδει ο ρεπορτερ της ΕΡΤ3 Κώστας Καντούρης χθες το απόγευμα κατατέθηκε σε βάρος του νέα καταγγελία από άλλη κοπέλα που εντόπισε στο διαδίκτυο αναρτημένα ροζ βίντεο τα οποία είχαν μαγνητοσκοπηθεί από τον ίδιο εν αγνοία της το διάστημα μεταξύ 2004 και 2006.

Με βάση την καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε νέα δικογραφία και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα στην εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώπιον της οποίας βρίσκεται τώρα για να κινηθεί η νέα διαδικασία και να ασκηθεί νέα δίωξη, ενώ στις 10:00 αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

 

Ο γνωστός παρουσιαστής που αντιμετωπίζει αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα έφθασε το πρωί στο δικαστιό μέγαρο της Θεσσαλονίκης συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς ωστόσο οδηγήθηκε από την πίσω πόρτα του κτηρίου προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τα ΜΜΕ.

Η ποινική δίωξη αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Στην απολογία του αναμένεται να επαναλάβει πως διέγραψε πριν από τρία χρόνια το επίμαχο υλικό με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο και ότι δεν γνωρίζει ποιος “ανέβασε” στο διαδίκτυο τα βίντεο.

Εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφανθούν για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης βάσει δύο παραγόντων: Εάν κριθεί ότι σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος είναι ύποπτος να τελέσει παρόμοια αδικήματα και αυτό είναι πιθανό σε άτομα με τέτοια ψυχολογία και το δεύτερο αν κριθεί ύποπτος φυγής.

Υπενθυμίζεται πως όπως αναφέρουν οι δικηγόροι, που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις των δύο νεαρών γυναικών, υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για βίντεο με πρώην συντρόφους του παρουσιαστή.

Πηγή: ertnews.gr