ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ «ΑΝΑΣΑ» ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ Η ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΡΦΑΝΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19-12-2021 (15.00)

  •  Εκλογές στον Γ.Σ. Δόξα στις 29-12-2021 – Η ανάγκη μιας ενωτικής Διοίκησης είναι επιτακτική
  •  Δ. Μαγκαφίνης (προπονητής Μ. Αλέξανδρος Ορφανίου): Το ματς για εμάς είναι κατηγορία, θα κριθεί στον ψυχολογικό τομέα, με τη Δόξα να ‘χει «αέρα» μετά το τεράστιο διπλό στη Χρυσούπολη

 

Μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις η Δόξα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και τελευταίας του έτους, υποδέχεται σε ένα κομβικό ματς την 12η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου Καβάλας, και το σύνθημα είναι νίκη και μόνο νίκη.

Η νίκη «ανάσα» μέσα στη Χρυσούπολη επί του Νέστου απαιτεί συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη επί του φιλοξενούμενου Μ. Αλέξανδρου, κάτι που ο προπονητής κ. Σπύρος Φιλίππου τονίζει καθημερινά στους νεαρούς παίκτες. Ο ίδιος ο κόουτς ξεκαθαρίζει ότι με τα νεαρά παιδιά «κτίζεται» μια αγωνιστική «βάση» και η ψυχολογική υποστήριξη από όλους είναι απαράβατη. «Προσπαθώ να αφήσω τα νεαρά παιδιά απερίσπαστους από τις διοικητικές-εκλογικές διαδικασίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Δ. Μαγκαφίνης: Τα ρέστα μας

 

Ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου κ. Δημήτρης Μαγκαφίνης δήλωσε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός»: Το ματς για εμάς είναι η ίδια η κατηγορία θα κριθεί σε πολλούς τομείς, μα κυρίως στον ψυχολογικό. Το αν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε είναι το ζητούμενο για εμάς.

 

29-12-2021: Ώρα για μια κυρίαρχη Διοίκηση

 

Στο λυκόφως του έτους (29-12-2021) η ταλαιπωρία με «πατέντες» άλλος να έχει την ευθύνη και άλλος να είναι εκλεγμένος λαμβάνει τέλος. Η οικογένεια της Δόξας θα κληθεί να πάρει αποφάσεις μέσα από το εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Οι στιγμές είναι κρίσιμες…