Σε ανακοίνωση του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την 25/2/2023, κατόπιν συντονισμένων και αποκλειστικών προσπαθειών του Σωματείου μας, ένα van 8 θέσεων μάρκας Μercedes κατανεμήθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου και από σήμερα που παρελήφθη και έφτασε στον προορισμό του θα χρησιμοποιείται ως μέσο μεταφοράς προσωπικού για όλους τους συναδέλφους μας που διανύουν 90 χιλιόμετρα ημερησίως, πολλές φορές μάλιστα υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, για να βρίσκονται στην υπηρεσία των πολιτών τόσο στο Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου όσο και στο Σημείο Διαβατηριακού Ελέγχου Εξοχής.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους μας για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα Μέλη του Δ.Σ., πιστεύοντας ότι θα τα καταφέρουμε.

Τέλος, χρέος μας είναι να ευχαριστήσουμε θερμά τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διαχειριστικής-Τεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγο κ. Δημήτριο ΠΑΝΤΕΛΗ με τον οποίο η Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου συναντήθηκαν την 9/2/2023 στο Γραφείο του καθώς και τους λοιπούς υπηρεσιακούς παράγοντες που ενεπλάκησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη κατανομή.

Συνεχίζουμε δίπλα στον Συνάδελφο.

 

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ζαχοπούλου Μαρία

Ο Γενικός Γραμματέας

Δολδούρας Κωνσταντίνος