Πριν δυο εβδομάδες τα ιδρυτικά μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου (Π.Ο.Σ.) Κ. Νευροκοπίου παρέλαβαν το καταστατικό και πριν προλάβουν να κάνουν αρχαιρεσίες ξεκίνησαν δυναμικά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της διοργάνωσης «FROZEN PEAKS», μέλος της ομάδας LES TRAILERS και ιδρυτικό μέλος του Π.Ο.Σ. Μιχάλης Παπαδόπουλος τερμάτισε στην 6 θέση με χρόνο 46:18’ στον υπερμαραθώνιο «ΔΟΛΙΧΟΣ» απόστασης 255 χλμ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην εκκίνηση ήταν 28 αθλητές και τερμάτισαν οι 10.

Επίσης μέλος της διοργάνωσης «FROZEN PEAKS», της HOLISTERUN και ιδρυτικό μέλος του Π.Ο.Σ. Παναγιώτης Τζουρέλας τερμάτισε στην 36η θέση με χρόνο 12:54’ στον υπερμαραθώνιο RODOPI CHALLENGE απόστασης 80 χλμ.

Τέλος οι Nevrokopi Runners συμμετείχαν στον ημιμαραθώνιο Via Egnatia με τον Ιωάννη Παυλίδη επίσης ιδρυτικό μέλος του Π.Ο.Σ. Νευροκοπίου.

Η προσωρινή διοίκηση συγχαίρει τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και την υπερπροσπάθεια που καταβάλανε.

Κλείνοντας, την επόμενη εβδομάδα ο σύλλογος θα προχωρήσει στην ανάδειξη του Δ.Σ., με επόμενο στόχο τη μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΥΝΟΥ FROZEN PEAKS με 1) PANORAMA (265 km D+11000m), 2) HIGHLANDS (89km D+4696m), και την ανάδειξη της Γραμμής Μεταξά με τους Δρόμους Θυσίας 3)ΗΡΩΕΣ (42km D+1200m) και 4) ΛΙΣΣΕ (12km D+200m) που διέρχονται μέσα από ΟΧΥΡΑ.

 

Η Προσωρινή Διοίκηση του Π.Ο.Σ. Κ. Νευροκοπίου