Χωρίς να τον κατονομάζει, ο πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης επιτίθεται με σφοδρότητα στον νυν Βουλευτή της Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνο Μπλούχο, μέσω ανάρτησης στο facebook.

Συγκεκριμένα ο κ. Κυριαζίδης, χωρίς να έχει κάποια ονομαστική αναφορά, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «ο τόπος μας κοινοβουλευτικά είναι ακέφαλος» κι έτσι δίνεται χώρος εύκολης αντιπολίτευσης, καθώς και ότι είναι κοινή διαπίστωση πως «η ανικανότητα, η ανεπάρκεια, η ανημποριά, η επιδειξιμανία, όσα φορέματα ή ποδιά και αν τις βάλεις, δεν κρύβονται».

Τα προαναφερθέντα περιλαμβάνονται σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του κ. Κυριαζίδη στο facebook, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, σχετικά με συναντήσεις που είχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο πρώην Βουλευτής με μέλη της Κυβέρνησης.

Από το φωτογραφικό υλικό που ανήρτησε ο κ. Κυριαζίδης φαίνεται πως συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φωτεινή Αραμπατζή, καθώς και τον Γραμματέα της Ν.Δ. κ. Γιώργο Στεργίου.

Η ανάρτηση του Δ. Κυριαζίδη

Αναλυτικά, στο κείμενο της ανάρτησης του κ. Κυριαζίδη αναφέρονται τα εξής:

«Αφουγκραζόμενος την αγωνία, την προσμονή, αλλά και τον προβληματισμό της Δραμινής κοινωνίας, θεώρησα αναγκαίο και χρήσιμο, να πραγματοποιήσω ένα διήμερο επαφών – ενημερωτικών συναντήσεων, όπως κάνω κατά τακτά χρονικά διαστήματα, με μέλη της Κυβέρνησης και του Κόμματος την προηγούμενη εβδομάδα.

Έχοντας χρέος και ευθύνη προς την Δραμινή κοινωνία που με τίμησε και με τιμά, εξ αρχής δήλωσα ότι θα είμαι παρών, δίδοντας τον καθημερινό μου αγώνα για την προώθηση των δικαίων των συμπολιτών μου, πιστεύοντας ότι τα παθήματα μας γίνονται μαθήματα.

Καθημερινά πλέον κάθε ορθώς και υγιώς σκεπτόμενος Δραμινός διαπιστώνει ότι ο τόπος μας κοινοβουλευτικά είναι ακέφαλος, δίδοντας χώρο εύκολης αντιπολίτευσης, γεγονός που εμφαντικά εκμεταλλεύτηκε ο κ. Τσίπρας με την παρουσία του στη Δράμα. Ποιός ο Τσίπρας που κατά την πεντάχρονη Κυβέρνησή του, πέραν των άλλων, στο Νομό μας όχι πέτρα αλλά ούτε λιθαράκι έβαλε.

Κοινή λοιπόν διαπίστωση είναι ότι η ανικανότητα, η ανεπάρκεια, η ανημποριά, η επιδειξιμανία, όσα φορέματα ή ποδιά και αν τις βάλεις, δεν κρύβονται».