Η selfie των στελεχών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δράμας με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στην Αμφίπολη, αποτέλεσε τη φωτογραφική συνοδεία για το δισέλιδο ρεπορτάζ για τη Ν.Δ., στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» (27-28 Μαΐου 2017).

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δράμας κ. Λευτέρη Γεωργιάδη, τον Ταμία κ. Γιάννη Μπαντή και τον Υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της Οργάνωσης κ. Κωνσταντίνο Γκαρέλα, ο οποίος τράβηξε και τη selfie και αυτό το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε από φωτογράφο πρακτορείου για να λάβει στη συνέχεια το δρόμο της δημοσιότητας από την πρώτη σε κυκλοφορία πανελλαδική εφημερίδα του Σαββάτου.

Στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μάνου Χαραλαμπάκη αναλύονται οι βασικοί άξονες της τακτικής της Ν.Δ., ενώ στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία αναφέρονται τα εξής: «ΟΙ δημοσκοπήσεις φουσκώνουν τα πανιά της ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξορμά σε όλη τη χώρα προκειμένου να στηρίξει το γαλάζιο κυβερνητικό σχέδιο».