ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…

 

  • Χθες ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση της Super League με τον Υπουργό, με την πλειοψηφία των ΠΑΕ να είναι κατά της αναδιάρθρωσης
  • Σε εκλογές οδηγείται ο Γ.Σ. Δόξα
  • Δεν επικυρώθηκε ακόμη η βαθμολογία της Football League
  • Γενική Συνέλευση στις 6 Ιουλίου
  • Σέντρα στις 23 Σεπτεμβρίου για τη Γ’ Εθνική

 

Χθες ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του νέου Προέδρου της Super League κ. Μπαταγιάννη με τον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη με κύριο θέμα τη μορφή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η πρόταση για 10+10 ομάδες του Υπουργού, η οποία συνοδεύεται με «πακέτο» χρηματοδότησης δεν φαίνεται να κάμπτει την αντίσταση των περισσοτέρων ΠΑΕ, οι οποίες επιθυμούν η αναδιάρθρωση να τρέξει από την περίοδο 2019-2020.

Σήμερα πλέον, Πέμπτη 28 Ιουνίου, στην ΠΑΕ Δόξα πρέπει να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα και τις όποιες νέες συνεργασίες θα προκύψουν. Η αβεβαιότητα της αναδιάρθρωσης και η μη επικύρωση της βαθμολογίας της Football League είναι θέματα ανοιχτά, ο χρόνος όμως μετρά αντίστροφα και εκκίνηση στην ΠΑΕ είναι επιβεβλημένη. Από 1-7-2018 άπαντες οι ποδοσφαιριστές στην ΠΑΕ Δόξα είναι νομικά ελεύθεροι – αδέσμευτοι και αρχίζει και επίσημα η μεταγραφική περίοδο.

Τέλος, η επικράτηση του ρεαλισμού στη Δόξα είναι πλέον επιβεβλημένη μετά από μία σπάταλη χρονιά, όπου η… παρέλαση προπονητών – παικτών κυριαρχούσε. Οι ιθύνοντες στην ΠΑΕ σίγουρα έχουν τα σχέδιά τους και ο αγωνιστικός προγραμματισμός πρέπει να ξεκινήσει πέρα της όποιας αβεβαιότητας υπάρχει στον Συνεταιρισμό της Super League.

 

Σε εκλογές ο Γ.Σ. Δόξα

 

Χθες Τετάρτη ήταν προγραμματισμένη και η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Δόξα με τον καθορισμό και τη διεξαγωγή εκλογικής διαδικασίας για ανάδειξη αιρετής Διοίκησης στο Σύλλογο με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Γκαβαλιά να πλαισιώνεται από ικανά στελέχη.