Έκθεση φωτογραφίας «Πιθανότητα αίματος» του ποιητή Κυριάκου Συφιλτζόγλου

 

Την Παρασκευή, 13 Ιουλίου, ξεκίνησε, με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση του κοινού, η έκθεση φωτογραφίας του γνωστού Δραμινού ποιητή Κυριάκου Συφιλτζόγλου με τίτλο «Πιθανότητα Αίματος», την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Δράμας, στον εκθεσιακό χώρο άνωθεν του καφενείου «Ελευθερία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω έκθεση αποτελεί την πρώτη ατομική έκθεση φωτογραφίας του Κυριάκου Συφιλτζόγλου, στα πλαίσια της οποίας εκτίθεται ένας συνολικός αριθμός τριάντα φωτογραφιών του, ενώ πριν από την παρούσα διοργάνωσή της στη γενέθλια πόλη του δημιουργού, έχει ήδη παρουσιασθεί στην Αθήνα, στη γκαλερί Depot Art Gallery, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους και, στη συνέχεια, συγκεκριμένες φωτογραφίες αυτής συμμετείχαν στην ομαδική έκθεση με τίτλο «Evasion # 1» που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, στο Espace Christiane Peugeot.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή, 22 Ιουλίου, και λειτουργεί καθημερινά από τις 11.00 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 22.00 .

Ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας καλεί όλους τους Δραμινούς να επισκεφθούν τον εκθεσιακό χώρο «Ελευθερία» για να απολαύσουν τις φωτογραφίες-εικαστικές δημιουργίες του Κυριάκου Συφιλτζόγλου.